Les op gehuurde boot

U heeft (nog) onvoldoende zeilervaring maar u zou wel graag een zeilvakantie willen?

Huur dan één van onze kajuitjachten variërend van 21 tot 40 voet en neem tijdens uw vakantie les op deze boot. De boot is de hele vakantie voor u. Zodra de instructeur afstapt kunt u lekker relaxen of, indien de ervaring voldoende is, zelf een tocht maken. Onze privélessen worden doorgaans gegeven in blokken van 2 of 3 uur. De lessen plannen is slechts een kwestie van agenda's trekken en afspraken maken. Wij verzorgen de lessen van april t/m oktober 7 dagen per week. U kunt zelf het tempo van de cursus bepalen. 

De cursus kan worden afgesloten met een CWO-diploma of vorderingenstaat. Met het behalen van het CWO 2-diploma bent u in staat zelfstandig te varen. Gemiddeld rekenen wij op 28 uur les om het CWO 2-diploma te halen wanneer u zonder ervaring begint. 

*Bij minimaal 12 uur les op een gehuurde boot krijgt u 10% korting op de huur en les.

Prijzen 2020
 

        Per kajuitjacht
per uur       € 67,50
12 urenkaart*       € 750,00
28 urenkaart**       € 1610,00

*  12 uur, basis of herhalen 
** 28 uur, zelfstandig varen

Contact

Wat hebben wij een leuke tijd gehad !

Super instructeur, mooie boot en een fantastische locatie.......

Familie van Zwijmen

Hele leuke mensen...

Wij hadden les van Peter, wat een aardige instructeur en wat heeft hij veel kennis van zaken. Ook het personeel bij de balie was zeer behulpzaam. Dank jullie wel voor onze vakantie.

Hans en Margreet.

Vakantie en leren.. super

Wij dachten we doen het is anders dit jaar. Niet alleen de kinderen op zeilles maar wij ook. S'avonds lekker met het hele gezin, overdag de kinderen op de zeilschool en wij privéles op de gehuurde boot. Sinds jaren niet zo'n leuke vakantie gehad.

Famillie Krefeld.

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com