Vergaderen

Een vergadering hoeft niet per se saai te zijn. 
Wij beschikken over aparte ruimtes, waar u in alle rust kunt vergaderen. Ook is er de mogelijkheid om na afloop even lekker uit te waaien op een van onze schepen. 
Onze instructeurs laten u in korte tijd kennis maken met het zeilen, zodat u na wat oefenen in staat bent een wedstrijdje te varen, of tourend de mooiste plekjes op het Grevelingenmeer te ontdekken.
De wedstrijdjes kunnen bijdagen aan de teambuilding van een groep. De instructeur zal de eerste wedstrijd nog het een en ander "influisteren", maar de volgende wedstrijdjes zal de bemanning het helemaal zelf moeten doen en zal de instructeur alleen ingrijpen als het echt nodig is. Men zal tijdens de wedstrijdjes in aanraking komen met zeiltechnische "uitdagingen" die alleen opgelost kunnen worden door als een groep met elkaar samen te werken. Hierdoor worden ze een (h)echt team! 
Een sportieve onderbreking is een leuke manier om de sleur uit de vergadering te halen en kan leiden tot nieuwe inzichten.

Voor uw gemak hebben we twee arrangementen samengesteld. Onze vergaderarrangementen zijn inclusief koffie, thee en water.

Dagdeel ochtend vergaderarrangement 
09:00   Aanvang vergadering 
09:30   Start vergadering 
12:30   Einde vergadering 
13:00   Optie Lunch 

€150,- dit bedrag is exclusief btw en lunch 

Vergader zeilarrangement
09:00   Aanvang vergadering 
09:30   Start vergadering 
13:00   Lunch 
14:00   Start zeilmiddag 
17:00   Einde 

Een dagdeel vergaderen €150,- 
Zeilen € 55,- per persoon

Deze vergaderarrangementen zijn slechts enkele voorbeelden van onze mogelijkheden.U kunt samen met ons altijd tot een gepast arrangement komen. Effectief vergaderen in een rustige omgeving? Dit is mogelijk bij Aquavitesse Bruinisse.

Contact

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com