Schoolkampen

De accommodatie van Aquavitesse is zeer geschikt voor een schoolkamp waarbij actief bezig zijn en de watersport centraal staat.

Er kan een programma samengesteld worden wat volledig in het teken van de watersport staat. Afhankelijk van de leeftijden en wensen kunnen de kinderen kennis maken met het zeilen in Optimisten, Valken of de sportieve RS boten voor de gevorderde zeilers.

Het zeilen kan ook met kanoën of suppen afgewisseld worden waardoor het een echt watersportkamp wordt. 

Extra's als een barbecue op een van de eilandjes of een avondprogramma met een sportief beachvolleybal-toernooi of bonte avond met aansluitend een disco maken het kamp compleet.

Kortom, bij Aquavitesse is er ruim voldoende keuze om met ieder budget een spetterend schoolkamp te organiseren.
Naast de watersport activiteiten kan Aquavitesse ook de volledige catering voor u verzorgen. De leerlingen zorgen zelf voor de corvee waardoor een goede samenwerking ontstaat tussen de leerlingen en de staf.

Omdat iedere school andere wensen en budgetten heeft maken wij graag een afspraak voor een offerte op maat.

Contact

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

RS Sailing

 

Aquavitesse is importeur van de RSboten voor Nederland en Belgie. U kunt vandaar bij ons ook terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte RS boten. door op de link te klikken verwijzen we u naar onze RSsite

RS Sailing

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven