Over ons

Over Aquavitesse

Aquavitesse is in 1978 gestart als zeilschool. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een compleet watersportbedrijf. 

Naast het geven van zeillessen aan jeugd en volwassenen kunt u bij ons ook terrecht voor een zeer gevarieerde verhuurvloot. Van kano tot 11 meter zeiljachten, van SUP tot sloep, bij Aquavitesse kunt u altijd het water op.

Ook voor het kopen van een nieuwe of gebruikte boot kunt u bij ons terecht. Sinds 1998 is Aquavitesse importeur van het merk RS Sailing. Dit zijn over het algemeen wat sportievere zeilboten.  Aquavitesse importeert tevens Carter Optimisten. Naast nieuwe boten kunt u bij ons ook terecht voor gebruikte boten. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn aangesloten bij het CWO, de HISWA en het NPJ.

De afgelopen jaren hebben wij meerdere grotere evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld het WK RS500, het WK RS Tera in 2015. En in de zomer van 2018 hebben wij het open nederlandskampioenschap in RS Feva, RS500 en de RS Aero georganiseerd.

Aan het roer staan Richard en Marieke met zelf een grote passie voor de zeilsport en beiden een ruime ervaring in de watersport.
Daarnaast werken er nog 4 vaste medewerkers en gedurende het seizoen krijgen wij hulp van seizoenskrachten, oproepkrachten en vrijwilligers. Allemaal met dezelfde passie voor watersport. 

Aquavitesse heeft zichzelf als doel gesteld zoveel mogelijk mensen, zowel kinderen als volwassenen, de passie van het zeilen bij te brengen.


Ben je iemand die graag die passie ervaart of geef je die passie graag aan andere mensen door, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

 

Ik ben al sinds jaar en dag op de hoogte van het reilen en zeilen van Aquavitesse. Eerst als cursist zelf daarna als huurder en nu weer als ouder. Het blijft een groeiend en modern bedrijf met veel passie. Een aanrader!!!!!!!

Margot van der Kleef

Arrangementen

Wilt u met collega's vrienden of familie een dag lekker ontspannen op het water of een een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van het begin tot het eind voor u organiseren.

Arrangementen

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com