Marifonie cursus + examen

Marifonie

Marifoons zijn het communicatie middel op het water. Met een marifoon kunt u calamiteiten voorkomen, maar ook calamiteiten melden. U kunt communiceren met andere schepen om u heen en eventueel om hulp vragen. Ook ontvangt u belangrijke nautische informatie en weersberichten met de marifoon.

Een marifoon is een zender en ontvanger. Deze moet geregistreerd worden. Om een marifoon te registreren heeft u het 'Basis Certificaat Marifonie' nodig. Voor de binnenvaart is dit certificaat voldoende.

Maar hoe werken ze en welke regels horen erbij? Deze vragen worden behandeld tijdens de cursus.

 

Cursus: Basis Certificaat Marifonie
Datum: vrijdag 30 oktober 2020
Tijd: 09:00 - 15:00 uur
Kosten: € 150,00 inclusief lunch
Theorie boek: € 18,95
Cursusboek Marifonie & Marcom-B, auteur Ben Ros, ISBN 9789491173271

Het examen wordt na de cursus afgenomen op onze locatie in Bruinisse.
Datum: vrijdag  30 oktober 2020
Tijd: 15:00 - 16:00
Indien u niet met de cursus mee wilt doen maar wel het examen wilt afleggen kan dat ook.

U kunt zich hieronder aanmelden voor de cursus.

Iedere deelnemer die het examen wil afleggen vragen wij zich hier persoonlijk voor aan te melden via www.marifoonexamens.nl. De kosten hiervoor zijn € 68,-.

Aanmelden

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Arrangementen

Wilt u met collega's vrienden of familie een dag lekker ontspannen op het water of een een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van het begin tot het eind voor u organiseren.

Arrangementen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Hiswa maart 2016

Bezoek ons op de Hiswa van 16 t/m 20 maart 2016

RS Sailing

 

Aquavitesse is importeur van de RSboten voor Nederland en Belgie. U kunt vandaar bij ons ook terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte RS boten. door op de link te klikken verwijzen we u naar onze RSsite

RS Sailing

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Gebruikte boten te koop

Na het seizoen verkopen wij de RSen en optimisten
Prijzen en info

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven