Les op eigen schip

Uw eigen schip beter leren kennen?

Het is mogelijk om les op uw eigen schip te krijgen. Bijvoorbeeld om het motor manoeuvreren of het sluisvaren te behandelen. Hierdoor leert u uw eigen schip beter kennen.

Het is hierbij mogelijk om vanuit uw thuishaven te lessen, de instructeur komt dan naar u toe. U kunt natuurlijk ook eerst met uw schip naar Bruinisse komen en vanuit hier de lessen volgen.

Wij geven onze privélessen het liefst in blokken van 2 of 3 uur, niet langer omdat u redelijk veel informatie krijgt in deze uren. De lessen plannen is slechts een kwestie van agenda's trekken en afspraken maken. Wij verzorgen de lessen van april t/m oktober 7 dagen per week. U kunt zelf uw tempo bepalen, van wekelijks één les tot een hele week iedere dag 2 lesblokken  

De cursus kan worden afgesloten met een CWO-diploma of vorderingenstaat. Met het behalen van het CWO 2-diploma bent u in staat zelfstandig te varen. Gemiddeld rekenen wij op minimaal 28 uur les om het CWO 2-diploma te halen wanneer iemand zonder zeilervaring begint.

Prijzen 

  Per uur
eigen schip       € 62,50 
 

 

Contact

Arrangementen

Wilt u met collega's vrienden of familie een dag lekker ontspannen op het water of een een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van het begin tot het eind voor u organiseren.

Arrangementen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com