Informatie Jeugdzeilschool

Weekindeling 


Interne cursisten komen tijdens de zomerweken op zondagavond aan. Na aankomst stappen we meteen de boten in, om elkaar beter te leren kennen. Gedurende de week gaan we ’s ochtends en ’s middags lekker het water op om zoveel mogelijk te zeilen. Iedere avond na het eten hebben we een gezellig avondprogramma. De week wordt afgesloten met een spetterende bonte avond én disco. Zaterdagochtend zijn de ouders/ verzorgers welkom om te komen kijken naar het admiraalzeilen en diploma-uitreiking!
    
Externe cursisten varen maandag t/m vrijdag de hele dag en zijn natuurlijk ook op zaterdagochtend welkom bij de feestelijke afsluiting! De lunch is inclusief op maandag t/m vrijdag.

Externe cursisten kunnen ook blijven met het avondeten en deel nemen aan het avondprogramma. Alleen slapen doe je thuis! Deze mogelijkheid noemen wij de Extern+ variant.

Aankomst     
27 april, 21 en 30 mei, 19 oktober:    09:30 uur
Zomerweken intern zondag tussen:         19:00 & 20:00 uur
Extern en extern+ cursisten dagelijks:  09:15 uur
Vertrek       
1 en 24 mei, 1 juni, 23 oktober:               15.00 uur
Externe cursisten andere dagen:           17.30 uur

Op zaterdagochtend tijdens de zomerweken worden alle ouders/ verzorgers verwacht om 11.30 uur. Na een feestelijke afsluiting met het uitreiken van de CWO- vorderingenstaten of – diploma’s is het vertrek rond 13.00 uur.

* Een voorkeur voor kamerindeling kan bij reservering (onder Aanmelden) aangegeven worden.

Wat mee te nemen?
Voor alle externe cursisten: een set droge kleding, handdoeken, zwemkleding, laarzen en/of waterschoentjes, een korte broek of zwembroek voor over het wetsuite en evt. een zeilpak/wetsuite  en CWO vorderingenstaat en/of diploma. 

Voor alle interne cursisten: bovengenoemde plus slaapzak, kussensloop, voldoende (warme) kleding en twee paar gymschoenen.

Het is leuk als de kinderen wat zakgeld meekrijgen zodat ze een ijsje/snoep oid kunnen kopen. Dit kan eventueel ook op rekening .

Voor interne cursisten is ontbijt, lunch en diner inbegrepen; voor externe cursisten is de lunch inbegrepen. De Extern+ cursisten krijgen zowel lunch als avondeten aangeboden.

Bij twijfel over wat u mee moet geven kunt u altijd even contact opnemen.


* Bij alle cursussen is het gebruik van een zeilpak of wetsuit en een zwemvest inbegrepen. 

Accomodatie

De volledig ingerichte woonark heeft 11 nette 4 persoons slaapkamers met 2 stapelbedden per kamer, een wasbak, een woonkamer en een grote keuken. 

Annuleringsverzekering
Het cursusgeld van de zeilschool is exclusief een annuleringsverzekering. Wanneer u een annuleringsverzekering wenst kunt u dit aangeven bij de online aanmelding of per email/telefonisch doorgeven. De voorwaarde voor een annulering is dat deze schriftelijk aan Aquavitesse wordt gedaan en dat er een gegronde reden, zoals bijv. ziekte, dient te zijn.

Contact Aanmelden

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven