Zeeland zeilt bij Aquavitesse

Jeugdzeilschool Aquavitesse

De jeugdzeilschool van Aquavitesse is al jaren een begrip in de zeilwereld. De kinderen hebben keuze uit verschillende cursussen naar gelang hun wensen, leeftijd en zeilniveau. Naast het zeilen zorgen we natuurlijk voor een onvergetelijke vakantieperiode!

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het verzorgen van zeilcursussen voor de jeugd. Onze instructeurs brengen de kinderen alle fijne kneepjes van het zeilen bij en bezorgen ze daarnaast een spetterende vakantie.

Naast het zeilen staan er dagelijks verschillende leuke activiteiten op het programma zoals sport en spel, zodat de kinderen ook buiten het zeilen om heerlijk ontspannen en gezellig samen bezig zijn.

Al met al een perfecte vakantie voor de jeugd met een explosie aan plezier!

Prijzen en data Aanmelden

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Gebruikte boten te koop

Na het seizoen verkopen wij de RSen en optimisten
Prijzen en info