Kano en Sup

U kunt bij Aquavitesse ook terecht voor een tochtje met één van de sit-on-top kajaks of een SUP.

Kanoën is leuk voor iedereen, van jong tot oud. Een uurtje peddelen of een tochtje naar een van de vele eilandjes voor een gezellige picknick behoren tot de mogelijkheden. Aquavitesse verhuurt 1- en 2- persoons kajaks voor een ontspannen kanotocht op het Grevelingenmeer. Sit-on-top kajaks zijn onzinkbaar en stabiel. Zin in een uurtje activiteit, huur een kajak bij Aquavitesse!

Stand Up Paddle is een nieuwe manier van watersporten. Geen wind maar toch lekker van het mooie Grevelingenmeer genieten. Bij de SUP sta je op je board en beweeg je jezelf voort met een peddel. Je kan rustig over het mooie Grevelingenmeer varen of je doet een stevige workout voor je buik, rug, billen en armen. Jij bepaalt hoe sportief je wilt varen.

De prijzen zijn:

  1 uur 2 uur 4 uur 8 uur borgsom
1-persoons kano      € 12,50      € 17,50     € 30,00     € 45,00      € 150,00
2-persoons kano      € 15,00      € 25,00     € 40,00     € 55,00      € 150,00
SUP      € 15,00      € 25,00     € 40,00     € 55,00      € 150,00

*Voor iedereen zijn zwemvesten en peddels voorzien.

 

Contact

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven