Bedrijfsuitje

U wilt met uw bedrijf of afdeling een gezellig dagje uitwaaien, of u bent op zoek naar een training voor uw medewerkers. Bij Aquavitesse kunnen wij zo'n dag van begin tot eind voor u invullen!

's Morgens wordt u ontvangen op onze gezellige accommodatie. Hier is de gelegenheid voor een kopje koffie en een Zeeuwse lekkernij. Na de kennismaking met de schippers gaan we direct het water op.

Dagprogramma 1: 
Iedereen wordt ‘s morgens bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. Voor de lunch kunt u kiezen om terug aan wal te gaan en de lunch bij ons te genieten of bijvoorbeeld picknickmanden mee te nemen en te lunchen op een van de eilandjes op de Grevelingen.
Na de lunch heeft Aquavitesse een leuke puzzeltocht uitgezet. Deze puzzeltocht is niet alleen boeiend voor de ervaren zeiler maar is voor iedereen een uitdaging.

Dagprogramma 2: 
Na kennismaking met de schippers gaan we direct het water op. Hier wordt iedereen in korte tijd bekend gemaakt met de basisbeginselen van het zeilen. 
Na de lunch zullen er onderling wedstrijdjes worden gevaren. 
De instructeur zal de eerste wedstrijd nog het een en ander "influisteren", maar bij de volgende wedstrijdjes zal de bemanning het helemaal zelf moeten doen en zal de instructeur alleen ingrijpen als het echt nodig is. Men zal tijdens de wedstrijdjes in aanraking komen met zeiltechnische "uitdagingen" die alleen opgelost kunnen worden door als een groep samen te werken. Hierdoor worden ze een (h)echt team! Een fantastische combinatie, waarbij iedereen uiteindelijk winnaar is.

Natuurlijk kunt u ook een heerlijke dagtocht maken waarbij u zelf de dagindeling aangeeft. Naast het zeilen kunnen wij ook de catering voor de gehele dag verzorgen.

Contact

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com