RSSailing en Carter

Op zoek naar een sportieve boot?

Aquavitesse is importeur van RS Sailing en Carter optimisten voor Nederland en België.

U kunt bij ons terecht voor verschillende type Carter optimisten of RS zeilboten.
Carter Optimisten zijn gemaakt van polyester. Er is een basis instap model beschikbaar, de Carter Easy, een ideale les boot de Carter Tourist met stootrand. Beide hebben vaste luchtkasten. Dan is er ook een wedstrijdboot van Carter, de Carter Racer deze wordt gebouwd volgens de laatste technieken, licht, sterk en als enige in meerdere kleuren en ontwerp op maat gemaakt.  Voor meer informatie over de Carter Optimist kunt u contact met ons opnemen.


RS boten importeren wij nu sinds 1998. Er is een zeer uitgebreid aanbod van modellen zodat er altijd wel een passende boot bij zit voor u of uw kinderen. RS staat voor sterk, snel, sportief en makkelijk te hanteren. Internationaal zijn bijna alle modellen al ISAF erkende klasse, de RS Feva en de RS500 zijn al ook in Nederland gestabiliseerde klasse. De RS Aero en de RS Tera staan op het punt een klasse te worden in Nederland. Ga naar onze RS website en kies het juiste model voor u  !!!!  

Ook al onze vrijwel nieuwe zeilschool- en verhuurboten zijn voor een aantrekkelijke prijs te koop.

Carter Optimisten RS-Sailing.nl

Één jaar RS

 

 

Bekijk de video en je hebt gelijk een indruk van RS

 

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Gebruikte boten te koop

Na het seizoen verkopen wij de RSen en optimisten
Prijzen en info

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com