Thema cursussen

Afsluitingsdag

Tijdens deze cursus wordt er onder begeleiding van onze ervaren instructeurs gevaren met kajuitjachten. De Afsluitingsdag is een gezellige dag zeilen waarbij de instructeur het een en ander zal uitleggen. Zo wordt dit een gezellige maar zeker ook leerzame dag. Zowel de beginnende als meer ervaren zeilers kunnen deelnemen aan deze dag. Wanneer er voldoende deelnemers zijn, kunnen er onderling wedstrijdjes gevaren worden. De afsluitingsdag is een perfecte aanvulling op onze privélessen.
 

Datum en prijs*
Afsluitingsdag € 130,00
24 oktober 2020
De cursus is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Prijzen zijn inclusief gebruik zwemvest, zeilpak en lunch.
*Minimale deelname aan groepslessen is 4 personen. Aquavitesse behoudt zich bij onvoldoende aanmelding het recht voor de reis tot 10 dagen voor aanvang te annuleren met restitutie van het reeds betaalde bedrag.

Contact

Arrangementen

Wilt u met collega's vrienden of familie een dag lekker ontspannen op het water of een een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van het begin tot het eind voor u organiseren.

Arrangementen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com