Zeeland zeilt bij Aquavitesse

Algemene informatie

Wie zijn wij en wat doen wij nog meer?

Op deze pagina's willen wij u graag wat meer informatie geven over het bedrijf Aquavitesse. Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Ook trachten wij u hier op de hoogte te stellen van evenementen bij en nieuws over Aquavitesse en activiteiten en evenementen die in de directe omgeving plaatsvinden.
Bent u toch nog nieuwsgierig naar andere zaken die niet op de website staan dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.
We staan u graag te woord!!

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Gebruikte boten te koop

Na het seizoen verkopen wij de RSen en optimisten
Prijzen en info

Arrangementen

Wilt u met collega's vrienden of familie een dag lekker ontspannen op het water of een een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van het begin tot het eind voor u organiseren.

Arrangementen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek