Informatie Jeugdzeilschool

Tijdelijk boeken zonder risico

Wij bieden tijdelijk aan om, zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn te reserveren zonder aanbetalen.

Beste zeiler, 

Hoe is het met jullie? We hopen dat jullie allemaal gezond zijn en blijven.

Het is een onzekere tijd voor iedereen. We snappen dat jullie graag plannen willen maken voor de zomer. We willen voorkomen dat er vlak voor de zomer massaal geboekt gaat worden en er mensen teleurgesteld moeten worden. Daarom kunt u alvast boeken zonder risico voor uw zeilvakantie of zeilcursussen.  

Hoe werkt het:  

Voor een zeilcursus kunt u ons per e-mail of telefonisch (ma t/m do) uw voorkeur voor de cursus en data doorgeven. Wij zullen deze voor u reserveren. U krijgt hiervan een bevestiging per e-mail. Wij zullen pas vragen om een (aan) betaling wanneer zeker is dat de cursus door kan gaan. 
Voor de verhuur met/van overnachting kunt u via onze website een reservering maken. Wij zullen de reservering bevestigen en pas na dat duidelijk is dat de reservering door kan gaan de factuur sturen. Uiteraard kunt u ons ook bellen of mailen en maken wij de reservering voor u. 

Veel gestelde vragen: 

  • Wat als Aquavitesse vanwege het coronavirus gesloten blijft? Wanneer een of meerdere activiteiten door de overheid nog niet toegestaan zijn en wij de dienst door de maatregelen niet kunnen leveren, vervalt de betalingsverplichting. 
  • Wat als ik vanwege persoonlijke omstandigheden niet kan komen? In dit geval bieden wij de dienst wel aan, maar wordt het door u zelf geannuleerd. De gebruikelijke Hiswa voorwaarden en de daarbij horende annuleringsregeling zijn van toepassing. Wij adviseren daarom om altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten en daarbij goed te letten op de voorwaarden die de verzekering hanteert. 

We hopen jullie allemaal snel weer gezond en wel te kunnen ontvangen op het water!  

Team Aquavitesse 

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Arrangementen

Wilt u met collega's vrienden of familie een dag lekker ontspannen op het water of een een gezellig weekendje weg? Wij kunnen zo'n arrangement van het begin tot het eind voor u organiseren.

Arrangementen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Hiswa maart 2016

Bezoek ons op de Hiswa van 16 t/m 20 maart 2016

RS Sailing

 

Aquavitesse is importeur van de RSboten voor Nederland en Belgie. U kunt vandaar bij ons ook terecht voor de aanschaf van nieuwe en gebruikte RS boten. door op de link te klikken verwijzen we u naar onze RSsite

RS Sailing

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Gebruikte boten te koop

Na het seizoen verkopen wij de RSen en optimisten
Prijzen en info

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven