Cursussen Jeugdzeilschool

Zeilcursussen voor de jeugd

Jeugdzeilschool Aquavitesse is al jaren een begrip in de zeilwereld. Wij bieden een keuze uit verschillende zeilcursussen afhankelijk van leeftijd, zeilniveau en persoonlijke voorkeur. Naast het zeilen zorgen wij natuurlijk voor een onvergetelijke vakantie!

Aquavitesse vindt zijn roots in het verzorgen van jeugd zeilcursussen. Onze instructeurs brengen de kinderen alle fijne kneepjes van het zeilen bij en doen daarnaast hun uiterste best om iedereen een fijne tijd te bezorgen. 

Naast het zeilen staan er dagelijks verschillende leuke activiteiten zoals sport en spel op het programma zodat de kinderen buiten het zeilen ook heerlijk ontspannen en gezellig samen bezig zijn.

Al met al een perfecte vakantie met een explosie aan plezier!

Eenmans zeilen

a daantje wk 7 briefpapier.jpg
Optimistencursus (van 7 t/m 11 jaar)

De Optimist is een stabiel eenmansbootje dat eenvoudig te bedienen is. Op speelse wijze maken wij van uw zoon/dochter een zeer volleerde zeiler. (CWO diploma Jeugdzeilen 1 en 2)

 

Aanmelden
teaser2.jpg
RS Tera (van 9 t/m 13 jaar)

Deze cursus is bedoeld voor de kinderen die gelijk wat uitdagender willen beginnen of de volgende stap willen maken. Er wordt in leuke maar ook handelbare RS Tera gevaren. (CWO diploma Jeugdzeilen 1, 2 en 3)

Aanmelden
13745342-7ED31839DAF933D1D236.jpg
RS Neo (vanaf 13)


De cursisten varen in de RS Neo. De perfecte boot om te beginnen of je ervaringen verder uit te breiden. (CWO diploma Zwaardboot 1-mans 1, 2 en 3)


 

Aanmelden
Pim6.jpg
RS Aero (vanaf 15 jaar)

Ultra licht en snel eenmans zeilen. De RS Aero is de boot van de toekomst. Wil je alleen varen maar wel spectaculair? Kies dan voor de RS Aero. De cursus is geschikt voor de ervaren zeiler. (CWO diploma Zwaardboot 1-mans 3) 

Aanmelden

Tweemans zeilen

RSZest10.jpg
RS Zest (van 9 t/m 13 jaar)

Tweemans varen is samenwerken. Vind je dit leuk? Dan is de nieuwe RS Zest de juiste boot voor jou! Deze cursus wordt gevaren in de RS Zest met grootzeil en fok. (CWO diploma Jeugdzeilen 2-mans 1, 2 en 3)
 

Aanmelden
teaser5.jpg
RS Feva (vanaf 13 jaar)

De cursus word gevaren met de spectaculaire RS Feva. De boot is uitgevoerd met een gennaker voor de echte uitdaging. (CWO diploma Zwaardboot 2-mans 1 en 2

 

Aanmelden
rs500 cursussen.jpg
RS500 (vanaf 15 jaar)


Maak kennis met het echte snelle zeilen en ga de uitdaging aan met de RS500! Met gennaker en trapeze speer je over het water. De cursus is geschikt voor de ervaren zeiler
(CWO diploma Zwaardboot 2-mans 3)
 

Aanmelden

Kielboot | Catamaran

Wedstrijdzeilen

Zeilschool Aquavitesse Valk zeilen.jpg
Valk (vanaf 10 jaar)

In een Valk leert uw zoon/dochter met maximaal drie andere kinderen zeilen. De Valk is ideaal om in te beginnen of als je liever met meerdere personen wilt varen.
(CWO diploma Kielboot 1, 2 en 3)

 

Aanmelden
201805_RSCAT14_8.jpg
Catamaran cursus (vanaf 13 jaar)

Cursus op de RS CAT14 is een ware uitdaging! Samen met een andere cursist vlieg je over het Grevelingen. Leer varen met de catamaran met trapeze. De instructeur begeleid jullie vanuit de rubberboot.  (CWO diploma Catamaran 1,2 en 3)

 

Aanmelden
RS Tera Aquavitesse.jpg
Wedstrijd cursus (vanaf 9 jaar)

Beginnende en gevorderde wedstrijdzeilers leren hier meer over het wedstrijd zeilen, een baan varen, boeironden, wedstrijdregels.

 

Aanmelden

Catamaran

Wedstrijdzeilen

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek