Accomodatie huur

De accommodatie van zeilschool Aquavitesse is buiten het zeilschoolseizoen om en in combinatie met een vaarprogramma ook te huur. De volledig ingerichte woonark beschikt over 11 vierpersoons slaapkamers met 2 stapelbedden, een woonkamer en een grote keuken met inventaris waar u volledig gebruik van kunt maken.

De ark ligt in de vernieuwde jachthaven van Bruinisse. Ze is uitstekend geschikt voor verenigingen die een accommodatie zoeken voor een kamp, uitje met vriendengroepen of familie-uitjes.

Activiteiten als zeilen, kanoën, surfen, suppen, beachvolleybal, een tochtje met een sloep, maar ook een barbecue en heerlijk ontspannen aan en op het water behoren tot de mogelijkheden bij Aquavitesse.

Bel of mail voor meer informatie, de voorwaarden en/of de beschikbaarheid.

Contact

Altijd op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Aquavitesse en ontvang 4 x per jaar de laatste nieuwtjes en leukste aanbiedingen.

Inschrijven nieuwsbrief

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com